SB E-learning E-learning ontwikkeling met kennis van zaken
  • Tijdsbesparend
  • Flexibel : cursist bepaalt waar en wanneer
  • Kostenbesparend
  • Op maat gemaakt
NEEM CONTACT OP

Voorbeelden

Terug naar voorbeelden

Interactief boek Olaf & Giraf in Londen

In nauwe samenwerking met Thompson Media is dit interactieve boek ontwikkeld voor kinderen van 4 tot 7 jaar. In dit boek hebben we eenvoudige vaardigheden zoals luisteren, spreken, lezen en plaatjes herkennen gecombineerd met de illustraties, woordjes en grapjes uit het Olaf & Giraf boek. Je kunt naar het verhaal luisteren, leren hoe de woorden in het Engels gezegd worden, maar ook leren tellen en kleuren door met de muis te klikken. We hebben activiteiten ontwikkeld met geluidjes en verrassingen zodat de kinderen leren terwijl ze lachen! Vanaf nu wordt het leren van een taal leuk! Meer informatie over Olaf & GIraf op www.olafengiraf.nl.

Lees meer

e-learning Process Design Bibliotheek

In deze training over de Bibliotheek van Perceptive Process Design wordt alles duidelijk uitgelegd: het maken en bewerken van bibliotheken, koppelen met procesmodellen en een stappenplan om de bibliotheken in te voeren, wanneer u al rollen en documenten hebt gemodelleerd. Ook de rapportages komen aan bod. Met duidelijke filmpjes en schermuitleg. Natuurlijk gaat u ook oefenen en kunt u uw kennis testen met een quiz. Ook te gebruiken wanneer nog oudere versis van de software zoals u BPMone of Protos heeft.

Lees meer

e-learning EHBO module

Deze module EHBO is ontwikkeld als ondersteunend lesmateriaal bij de EHBO-module in de MBO-opleiding voor Helpenden. Naast de klassikale (praktijk) training en de theorie uit een lesboek, biedt deze e-learning een welkome afwisseling van werkvorm. Met veel visuele en audio-ondersteuning wordt de lesstof op alternatieve wijze aangeboden. Dit spreekt de doelgroep van het MBO-2 niveau zeer aan!

Lees meer

e-learning Quiz

Voor bureau TrainingenOntwikkelen heeft SBelearning een quiz ontwikkeld, die gebruikt wordt tijdens Process Design trainingen. De quiz heeft 2 vertakkingen met vragen die gaan over de lesstof die net behandeld is. Het biedt de cursist de mogelijkheid om op speelse wijze te checken of de stof goed begrepen is.

Lees meer

Training en handleiding Exact

Voor Thompson Media heeft SBelearning een klantspecifieke training en handleiding voor Exact gemaakt. Vier cursisten zijn 1-op-1 getraind in het gebruik van de boekhoudsoftware. Ter naslag is in het Nederlands en het Engels een handleiding gemaakt waarmee alle stappen uit de training nagelopen kunnen worden.

Lees meer

e-learning Process Design Indicator

In deze training over de Indicator van Perceptive Process Design wordt alles duidelijk uitgelegd: het maken en bewerken van indicatormodellen en indicatoren, koppelen met procesmodellen en enkele toepassingsmogelijkheden. Ook de rapportages komen aan bod. Met duidelijke filmpjes en schermuitleg. Natuurlijk gaat u ook oefenen en kunt u uw kennis testen met een quiz. Ook te gebruiken wanneer nog oudere versis van de software zoals u BPMone of Protos heeft.

Lees meer