SB E-learning E-learning ontwikkeling met kennis van zaken
  • Tijdsbesparend
  • Flexibel : cursist bepaalt waar en wanneer
  • Kostenbesparend
  • Op maat gemaakt
NEEM CONTACT OP

Blended

Blended: een mix van e-learning, on-line activiteiten en begeleiding door docent/trainer.

Steeds vaker wordt e-learning gecombineerd met individuele ondersteuning of klassikale training. De contactmomenten (via chats of live) bieden de cursist de kans om vragen te stellen, te overleggen met mede-cursisten of extra toelichting te krijgen over de stof. Een andere toepassing van Blended learning is om de theorie eerst individueel door te nemen en dan de praktijk te oefenen in een klassikale setting.

Voorbeeld:

De cursist verwerkt zelf de lesstof van de e-learning en kan tussendoor op vastgestelde tijdstippen een beroep doen op een trainer voor vragen, extra uitleg etc. Dit contact kan per telefoon, Skype of live. Daarnaast kunnen cursisten via online tools kennismaken met elkaar en chatten om elkaar te ondersteunen of informatie uit te wisselen. De trainer begeleidt dit.

Ander voorbeeld:

Voorafgaand aan een klassikale training doorloopt de cursist eerst een e-learning, waarin de benodigde theorie wordt aangeboden. Daarna volgt een workshop of een klassikale training die nu kan worden ingekort, waardoor de cursist niet zolang weg is van de werkplek.